Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cosmetics-online
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ventuza de masaj anticelulitic si terapeutic
30 lei
Brand
Ventuza de masaj
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Folosirea ventuzei din cauciuc la masaj anticelulitic
Ventuzele din cauciuc se foloseste la masaj anticelulitic in felul urmator: ungeti suprafata tratata a corpului cu crema sau cu ulei de masaj,strangeti partea de sus a ventuzei din cauciuc astfel incat sa iasa aerul din ele.

Tinut strans,asezati pe piele, astfel incat ca ventuza sa lipeasca de piele.

Sub ventuza se creaza un vid,care trage pielea in sus.Prin stragerea ventuzei puteti sa reglati succesiunea presiunii.In cazul in care simtiti ca pielea trasa in sus va doare ,luati jos ventuza de pe piele(miscati un pic partea de jos a ventuzei ,lasati sa intre aerul si atunci se lasa jos singur de pe piele),puneti inca o data ventuza pe piele ,dar in acest caz nu strangeti asa de tare cand lipiti pe pele.Deci prin strangerea ventuzei puteti regla cat de tare sa traga ventuza sus pielea.

Puteti sa lasati cateva secunde pe loc ventuza,dupa care incepeti sa miscati, sa plimbati pe corp.Miscariile se repet pana ce inroseste pielea.

Pentru intensificarea acestui tratament ,dupa masaj cu ventuza puteti sa aplicati pe pielea tratata crema de masaj -,gel-,ulei anticelulitic si infoliati partea tratata,si lasati sa actioneze 15-20 de minute.

Masajul cu ventuza actioneaza asupra tesuturilor, ajutand la eliminarea toxinelor , la reducerea aspectului de coaja de portocala a pielii si la eliminarea depozitelor de grasimii.
Din Gura in Gura